O Tuševih izobraževanjih

Tu se učimo

V družini Tuš smo ponosni na dolgo tradicijo in lepo število notranjih izobraževanj. Vso dosedanjo dobro prakso na tem področju je Tušev kompetenčni center prevzel in jo nadgrajuje. Kompetenčni center skrbi za načrtovanje, usklajevanje in izvajanje izobraževanj ter usposabljanj. Veseli smo, da smo postavili  temelje za Tuševo notranjo mrežo inštruktorjev in trenerjev, ki so inovativni nosilci znanja in Tuševega vedno boljšega odnosa s strankami. Interna izobraževanja in usposabljanja močno približamo zaposlenim, saj naši trenerji razvijajo kompetence na delovnem mestu z individualnim pristopom k učenju. Od lastne mreže izobraževalcev si obetamo večje zadovoljstvo strank in zaposlenih ter boljšo prodajo. 

Tu se učimo

Tu se že dolgo razvijamo in rastemo

V Tušu že od leta 2008 redno merimo organizacijsko klimo in zadovoljstvo zaposlenih. Kakovost storitve na Tuševih prodajnih mestih preverjamo z metodo skrivnostnega nakupa, ki smo jo prvič izvedli pred začetkom novih izobraževanj in usposabljanj (v septembru 2013). 

 V Tušu smo izbrali testno trgovino za preizkušanje inovativnih pristopov k izobraževanju in merjenju klime. Učinke novih načinov izobraževanja in usposabljanja bomo v Kompetenčnem centru tudi sproti merili.

Dosedanja Tuševa izobraževanja

Tuševa akademija vodenja skrbi za načrtno, sistematično in celovito izobraževanje zgornjega in srednjega menedžmenta za razvoj in krepitev vodstvenih veščin. 

Za zaposlene v prodaji potekajo usposabljanja o prodajnih veščinah, ki jih izvajajo zunanji izobraževalci in notranji Tuševi trenerji. Za nove sodelavce v prodaji poteka delavnica Tušev kodeks. Tukaj novi osebni svetovalci spoznajo Tuševo vizijo, poslanstvo, vrednote in cilje. Tušica pa jim obenem na srce polaga Tuševa vodila za odlično prodajo. 

V letu 2011 smo s pridobljenimi javnimi sredstvi izvedli izobraževanja in usposabljanja na področju prodaje, komunikacije, vodenja in motiviranja.  

Razvili smo koncept izobraževanj o Svežini in kakovosti  za zaposlene na t.i. svežih oddelkih (kruh, delikatesa, sadje in zelenjava, mesnice, oddelek rib). Izobraževanja za sveže oddelke izvajajo večinoma notranji Tuševi predavatelji in trenerji. 

Za sodelavce v drogerijah smo oblikovali program Tuševa šola za drogerije za krepitev znanja in prodajnih veščin s področja dekorativne kozmetike, nege telesa.

Tuševa izobraževanja

Koledar izobraževanj in usposabljanj

Podnaslov:
Izobraževanje za zaposlene na oddelku delikatese
Podnaslov:
Računalniški tečaji
Podnaslov:
Trening svetovalne prodaje
Podnaslov:
Delavnica o svetovalni prodaji
Podnaslov:
Delavnica in trening za interne trenerje
Podnaslov:
Delavnica in trening za interne trenerje
Podnaslov:
Delavnica za poslovodje in prodajalce
Podnaslov:
Delavnice in treningi za vodje v prodaji
  •  
  • 1 / 4

Tu se razvijamo

Izobraževanje in usposabljanje

September 2021
P T S Č P S N
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Vprašajte Tušico

Kompetenčni center Tuš

Pišite nam ali nas pokličite:

059 73 3032 ali kompetencni.center@tus.si

Tu smo za vas

Tako pravimo na Tuševem Kompetenčnem centru in imamo pri tem v mislih celo Tuševo družino: Tuševce in Tuševe stranke iz vse Slovenije. S pomočjo inovativne komunikacije in učinkovitih izobraževanj ter usposabljanj smo skupaj vedno boljši.