O Tuševem Kompetenčnem centru

Tu smo ponosni na Tuš

Kompetenčni center za družino Tuš pomeni veliko priznanje. Evropska unija in Slovenija sta namreč le peščici slovenskih podjetij zaupala vzpostavitev takšnega središča za izobraževanje in razvoj zaposlenih.

Tu smo ponosni na Tuš

Tu se samouresničujemo

Pojem kompetence kot beseda ob prvem stiku deluje tuje in trdo. Toda prav v tej besedi se skriva tisto, kar nam danes pogosto največ pomeni: uresničitev in samouresničitev. 

Kompetence predstavljajo skupek posameznikovih zmožnosti, spretnosti, sposobnosti, osebnostnih značilnosti, prepričanj, stališč in motivov, ki posamezniku omogočajo, da uspešno in učinkovito, v skladu s standardi delovne uspešnosti uresniči zastavljene cilje. In kdaj uspešno uresničujemo zastavljene cilje? Kadar jih ponotranjimo in začutimo kot svoje. V Tuševem Kompetenčnem centru si zato prizadevamo, da bi Tuševa družina po celi Sloveniji dihala in utripala kot eno, z istim poslanstvom in vrednotami, z isto odgovornostjo do vedno boljše izkušnje Tuševih strank. 

Tu se ceni iskrena povratna informacija

Tušev Kompetenčni center razvijamo vse od februarja 2013.  V njem želimo znanje deliti in spodbujati sistematično, s tekom na dolge proge. Naš prvi skupen dosežek je Tušev model kompetenc, Tušev model odličnega zaposlenega in hišna metoda za merjenje ravnanj in obnašanj pri delu, ki smo jo poimenovali 360° pogled na razvitost kompetenc. To je ključ do načrta izobraževanj, odkritega odnosa z vsakim zaposlenim in priložnost za uresničitev njegovih potencialov. S pomočjo te inovativne metode vsak zaposleni poda mnenje o razvitosti kompetenc pri delu zase in za vse svoje sodelavce. Končna slika kompetenc posameznika tako ne temelji le na samooceni ali na mnenju nadrejenega, ampak na celostnem pogledu vsakega na delo vseh. 

Tu stranke in Tušica

Kdo so največje zvezde na Tušu? Naše Tu stranke in njihovi osebni svetovalci. Ja, Tuševi prodajalci so vedno boljši in vedno bolj usmerjeni v zadovoljstvo Tuševih strank, zato so osebni svetovalci. Priporočiti najbolj hrustljav kruh, najhitrejši telefon, najboljšo čokolado ali najučinkovitejše čistilo je pogosto najtežje. Ravno zato, ker moramo najprej prisluhniti stranki, jo spoznati in ugotoviti, kaj je prav zanjo dobro, hitro in učinkovito. Zato smo v Tuševem Kompetenčnem centru skupaj z našimi notranjimi trenerji ustvarili največjo zaveznico Tu strank in osebnih svetovalcev – Tušico

Tu smo vedno boljši

Tušica ve, kako s Tu strankami – osebnim svetovalcem v prodaji pomaga navduševati stranke že s prvim vtisom in z urejenostjo, pomaga postavljati prava vprašanja in predstaviti ter približati Tuševe izdelke. Tušica je tu zato, da Tuševi svetovalci v prodaji razumejo svoje stranke, jih znajo razveseliti in osrečiti z vedno boljšo nakupno izkušnjo. 

Tus smo vedno boljši

Tu se razvijamo

Izobraževanje in usposabljanje

Avgust 2019
P T S Č P S N
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Vprašajte Tušico

Kompetenčni center Tuš

Pišite nam ali nas pokličite:

059 73 3032 ali kompetencni.center@tus.si

Tu smo za vas

Tako pravimo na Tuševem Kompetenčnem centru in imamo pri tem v mislih celo Tuševo družino: Tuševce in Tuševe stranke iz vse Slovenije. S pomočjo inovativne komunikacije in učinkovitih izobraževanj ter usposabljanj smo skupaj vedno boljši.