O Tuševem modelu kompetenc

Tu smo vedno boljši

Tušev Kompetenčni center je povezal Tuševo družino, od Tuševih menedžerjev do Tuševih prodajalcev. Skupaj smo ustvarili našo novo zvezdo – Tušev Model kompetenc, ki jasno osvetljuje želena vedenja in ravnanja vseh Tuševih zaposlenih. Na naših številnih delavnicah smo med množico kompetenc izluščili tiste, ki so najpomembnejše za Tuševo družino, za njeno moč in razvoj. 

Najbolj veseli smo, da smo Tušev model kompetenc razvili na podlagi mnogih prizadevanj, dobrega partnerskega sodelovanja in poglobljenega dela s fokusnimi skupinami. Tu smo vedno boljši, ker naš Model kompetenc ni kopija, ampak Tušev original. 

Tu so naše zvezde ali Tušev model odličnega zaposlenega

Tušev Model kompetenc je pravi zvezdogled in podpora partnerstvu v celi Tuševi družini. Deluje kot pripomoček za kadrovske procese, kot so selekcija, napredovanje in razvoj kadrov. Tušev model kompetenc kaže smer celi paleti vodstvenih sodelavcev in njihovim najpomembnejšim partnerjem v trgovini: prodajalcem, poslovodjem, strokovnjakom v nabavi in strokovnjakom v prodaji. Samo skupina, ki dobro pozna svoje člane, njihove vloge, vrednote in cilje, je uspešna skupina. S Tuševim modelom kompetenc raste in se razvija Tušev model odličnega zaposlenega.

Model kompetenc

Oblikovani Model kompetenc vključuje tri ravni, in sicer:

  • raven splošnih kompetenc: kompetence, ki morajo biti prisotne pri vseh zaposlenih,

  • raven strokovnih kompetenc: kompetence, ki so zastopane znotraj posameznih profilov,

  • raven vodstvenih kompetenc: kompetence, ki jih morajo posedovati vodstveni kadri.

Na grafičnem prikazu modela prva raven predstavlja splošne kompetence (obarvane z zeleno), druga strokovne kompetence (obarvane z modro in oranžno) ter tretja raven vodstvene kompetence (obarvana z modro in oranžno). 

Tu se razvijamo

Izobraževanje in usposabljanje

Avgust 2019
P T S Č P S N
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Vprašajte Tušico

Kompetenčni center Tuš

Pišite nam ali nas pokličite:

059 73 3032 ali kompetencni.center@tus.si

Tu smo za vas

Tako pravimo na Tuševem Kompetenčnem centru in imamo pri tem v mislih celo Tuševo družino: Tuševce in Tuševe stranke iz vse Slovenije. S pomočjo inovativne komunikacije in učinkovitih izobraževanj ter usposabljanj smo skupaj vedno boljši.