Novice

Povejte naprej - Tuš kadrovske štipendije za mesarje

Objavljamo razpis za kadrovske štipendije za dijake vpisane v program Mesar.

Najpomembnejše informacije najdete na spodnjem oglasu.

Za dodatne informacije pa smo vam z veseljem na voljo na kadrovska@tus.si ali 059733000. 

Vloge pošljite do vključno 30. novembra 2015 na kadrovska@tus.si ali na naslov podjetja Engrotuš d.o.o.

 

Preveri več

Oktober

Sodelujemo ...

Preveri več

Delimo dobre stvari

Natisnili smo majice, rokovnike in kulije preko katerih delimo uspehe kompetenčnega centra in dobre zgodbe, ki se nadaljujejo tudi po zaključku projekta.

 

 

Preveri več

Tušica ostaja...

Po zaključku projekta Tušica ostaja z nami, saj nas bo učila in trenirala še naprej.

 

Preveri več

Skupni dosežki in načrti za prihodnost

 

V času trajanja projekta od 1. 2. 2013 do 31. 8. 2015:

- smo izvedli 286 usposabljanj za naše najpomembnejše kadre (Prodajalec, Poslovodja, Strokovnjak v Prodaji in Strokovnjak v Nabavi), od tega kar 62 notranjih.

- v usposabljanja je bilo vključenih vseh 16 partnerjev, skupaj 1980 zaposlenih, ki so bili v aktivnosti vključeni 5274-krat.

 

Naši največji dosežki:

  1. Model kompetenc - razvili smo ga za štiri ključne kadre (Prodajalec, Poslovodja, Strokovnjak v Prodaji in Strokovnjak v Nabavi). Model kompetenc definira želena in pričakovana vedenja zaposlenih.
  2. Interna trenerska mreža - vodje smo razvijali v vlogo "vodja kot trener", saj je interni prenos znanja pomemben, prav tako neprestan razvoj svojega tima. Trenerji so usposobljeni za področje svetovalne prodaje in odnose s strankami. Vzpostavitev interne trenerske mreže in razvoj internih trenerjev nam je omogočil neodvisnost od zunanjih izvajalcev in optimizacijo investicij v razvoj zaposlenih.
  3. Standard prodajnega postopka Tušica - Tušev prodajni postopek smo standardizirali, razdeljen je v 5 prodajnih faz.
  4. Interna delavnica in trening "Uživajmo v prodaji" - razvili smo lastno delavnico in trening za področje svetovalne prodaje, ki je namenjena prodajalcem in poslovodjem.
  5. Priročnik za interne trenerje - standard prodajnega postopka Tušica s primeri in vajami smo zapisali v priročnik, ki je v pomoč in orientacijo internim trenerjem. 

 

Načrti za prihodnost:

  1. Nadaljevanje izvajanja internih delavnic in treningov.
  2. Nadgradnja sodelovanja s srednjimi šolami.
  3. Razvoj novih internih usposabljanj.
  4. Doseganje zastavljenih ciljev s stalnim treniranjem in razvoja zaposlenih preko internih trenerjev.

 

 

Preveri več

Nadaljujemo v jesenskem času

Potekajo priprave na jesensko obdobje, ko bomo pričeli z drugim valom internih delavnic in treningov "Uživajmo v prodaji".  

Preveri več

Zaključek prvega vala internih delavnic: "Uživajmo v prodaji"

Ponosni smo na naše interne trenerje, ki so od februarja pa do konca junija skupaj izvedli 45 internih delavnic. Prav tako smo ponosni na naše prodajalce in poslovodje, ki so svoje vodje kot izvajalce delavnic pozitivno sprejeli. Na delavnicah so bili kot udeleženci sproščeni, zato so bili dovzetnejši in zelo sodelovalni. Pridobljeno znaje pa že pridno uporabljajo v praksi.

Preveri več

Nadaljevanje zgodbe TU Smo sveži

V sodelovanju z našimi dobavitelji, smo aprila in maja izvedli 5 strokovnih izobraževanj "Tu Smo sveži - Čari Delikatese" za zaposlene na oddelkih delikatese.

Preveri več

Računalniški tečaji

Aprila in maja bodo izvedeni računalniški tečaji za pridobitev osnovnih znanj za programa Word in Excel. Poslovodje bodo z osvojenim znanjem kvalitetneje opravljale delo, prav tako pa ga bodo lahko prenesle na sodelavce.  

Preveri več

Priprava na interne treninge »Uživajmo v prodaji«

Interne delavnice »Uživajmo v prodaji« bomo nadgrajevali z izvajanjem treningov »Uživajmo v prodaji«. Naši interni trenerji se v tem mesecu kalijo v svojih trenerskih veščinah in priravah na naslednje pomembno poglavje v naši zgodbi interne mreže trenerjev – izvajanje internih treningvo svetovalne prodaje. 

 

 

 

 

Preveri več

Dogodki

Tu se veliko dogaja

V avgustu smo v internem časopisu Izpod Tuša objavili plakat Tušica ve, kako s Tu strankami. Z našim likom notranje trenerke komuniciramo 8 Tuševih vodil v prodaji in zaposlenim sporočamo poslanstvo Kompetenčnega centra. S ciljnimi izobraževanji in usposabljanji razvijamo znanja, veščine in kompetence zaposlenih v nabavno-prodajnem procesu.

V oktobru smo na Javnem skladu Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije na skupni predstavitvi Kompetenčnih centrov predstavili izzive, poslanstvo in cilje Kompetenčnega centra Tuš. Poročali smo o dogajanju, povezovanju in sodelovanju v našem partnerstvu ter o izobraževanjih, načrtih in vizijah. 

V Kompetenčnem centru Tuš smo naredili pomemben korak v medijski svet oziroma širšo javnost – naš Kompetenčni center je bil 24. januarja 2014 predstavljen na okrogli mizi »Gospodarstvo mladim: o(b) izbiri poklicne poti«, ki je potekala v okviru prireditve Informativa 2014. Govornica okrogle mize je bila tudi Jana Škrinjar, strateška vodja Kompetenčnega centra Tuš. Prispevek o tem dogodku je bil objavljen v osrednji informativni oddaji DNEVNIK na Televiziji Slovenija.

Vir: INFORMATIVA.SI
 

Kompetenčni center Tuš je bil generalni pokrovitelj »5. Konference – Mystery shopping dan«, ki jo je organizirala specializirana agencija za tovrstno raziskavo Skrivnostni nakup d.o.o., potekala je v Hotelu Plaza v petek, 21. 3. 2014. Konferenca je ponudila tako strokovne vsebine kot tudi dobre prakse s področja skrivnostnega nakupa, na okrogli mizi je kot govornica sodelovala Jana Škrinjar, vodja Kompetenčnega centra Tuš. Skrivnostni nakup je pomembno orodje za zagotavljanje odlične uporabniške izkušnje in tudi v Kompetenčnem centru z njim preverjamo odličnost odnosa do Tuševih strank.  

 

Utrinki

Tu se razvijamo

Izobraževanje in usposabljanje

Marec 2021
P T S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Vprašajte Tušico

Kompetenčni center Tuš

Pišite nam ali nas pokličite:

059 73 3032 ali kompetencni.center@tus.si

Tu smo za vas

Tako pravimo na Tuševem Kompetenčnem centru in imamo pri tem v mislih celo Tuševo družino: Tuševce in Tuševe stranke iz vse Slovenije. S pomočjo inovativne komunikacije in učinkovitih izobraževanj ter usposabljanj smo skupaj vedno boljši.